Kwaliteitsmanagement

Contact

Over FairCare

FairCare is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar bekwame zorg- en onderwijsprofessionals. Het team van FairCare bestaat dan ook uit medewerkers die jarenlang werkzaam zijn (geweest) binnen deze vakgebieden.

De professionals die aangeboden worden door FairCare staan stevig in hun schoenen; bij het selecteren van personeel wordt nauwkeurig gekeken naar opleiding, achtergrond en geschikte competenties. Dit met als doel de perfecte match te vinden voor de opdrachtgever én de medewerker.

Onze professionals

Professionals in ons netwerk hebben hun sporen verdiend in de psychiatrie, verslavingszorg, gehandicaptenzorg, jeugdhulpverlening, kinderopvang en in het (speciaal) onderwijs.

FairCare werkt samen met partijen door het hele land. Ben jij benieuwd naar onze beschikbare vacatures? Kijk dan hier voor ons aanbod. Ben je een opdrachtgever en wil je graag met FairCare in contact komen om geschikt personeel voor jouw instelling te vinden? Stuur ons een bericht.

Contact

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier je gegevens en bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contact