Proces van werken

Proces van werken

Stap 1: solliciteren

Of je nu een open sollicitatie stuurt of een vacature op onze site hebt gezien; we hebben altijd een aantal documenten van je nodig. Stuur ons daarom je CV, diploma’s, een motivatiebrief en eventueel een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Stuur dit alles naar sollicitatie@fair-care.nl.

Stap 2: je sollicitatie is ontvangen

Zodra wij jouw e-mail met sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze bekeken door een medewerker van de backoffice. Zij zullen controleren of we alles van jou hebben ontvangen dat we nodig hebben om een passende werkplek voor je te vinden. Is dit niet het geval? Dan krijg je van ons een verzoek via de mail om dit alsnog aan te leveren.

Stap 3: beoordelen van je geschiktheid

Wanneer je hebt gesolliciteerd op een specifieke functie en we hebben alle stukken van je ontvangen, dan komt je sollicitatie bij een andere collega terecht. Dit is tevens altijd de collega die ook de contactpersoon van de betreffende organisatie is. Hij of zij beoordeelt of jij in aanmerking komt voor de functie.

Stap 4: kennismakingsgesprek

Indien jij een match bent voor de opdrachtgever op basis van de profielschets, de nodige diploma’s en ervaring dan nodigen wij je uit voor een gesprek. In dit gesprek worden gerichte vragen gesteld over je achtergrond, het werkveld en je motivatie. Afhankelijk van de functie en de wensen van de opdrachtgever kan het zijn dat je ook een assessment uitvoert.

Stap 5: voorstellen bij de opdrachtgever

Wanneer we hebben vastgesteld dat jij een geschikte kandidaat bent, gaan we je voorstellen bij de opdrachtgever. We brengen jullie in contact met elkaar en bereiden jou waar nodig voor op je werk aldaar. De kans bestaat dat je ook bij de organisatie nog een kennismakingsgesprek voert.

Open sollicitatie

 

Wil je een open sollicitatie sturen?  Stuur ons dan je CV, diploma’s, een motivatiebrief en eventueel een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Stuur dit alles naar sollicitatie@fair-care.nl