FairCare Collective

Een onderdeel van FairCare is onze zusteronderneming FairCare Collective. FairCare Collective biedt ambulante zorg binnen het sociaal domein. Professionals van Collective geven hulp aan de cliënt in eigen woonsituatie bij maatschappelijke, opvoedkundige en psychische problematiek.

Gecontracteerd zorgaanbieder

We zijn gecontracteerd samenwerkingspartner van verschillende Nederlandse gemeenten. De professionals die FairCare Collective inzet hebben allen meerdere jaren ervaring.

Ons kwaliteitsmanagement

Menselijk en effectief

Dankzij uiteenlopende etnische achtergronden overkomen onze professionals gemakkelijk taal- en cultuurbarrières. Zij gaan te allen tijde cultuursensitief te werk.

FairCare Collective kan bovendien ad hoc professionals beschikbaar stellen. Omdat standaard trajecten niet altijd aansluiten, werken wij met trajectbegeleiding en behandeling op maat.

FairCare Collective helpt bij…

  • opgroeien en opvoeden in twee culturen
  • gedrags- of psychische problemen bij jeugd en volwassenen
  • gezinssamenstelling met gehandicapt kind
  • schulden en armoede
  • sociaal isolement
  • jongeren die in beeld zijn bij politie en justitie
  • radicalisering

Ontstaan van FairCare Collective

FairCare Collective is ontstaan uit de groeiende vraag naar bekwaam zorgpersoneel. De oprichters van FairCare hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring in de zorg en het onderwijs. Ze weten als geen ander wat de sterke en zwakke kanten van de branche zijn.

Een collectief is een samenwerkingsverband tussen een groep mensen die allen een bepaald belang nastreven. Dat is precies wat FairCare Collective is. Door middel van samenwerking willen wij samen met gemeenten kwalitatief goede zorg bieden.

Over FairCare

Contact

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier je gegevens en bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!