Wij zijn FairCare

Proces van werken

Vacatures

Wij zijn FairCare

We zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en kinderopvang. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Wie weet hebben wij een leuke nieuwe opdracht voor jou!

Wij zijn altijd bij jou in de buurt. FairCare werkt samen met opdrachtgevers door het hele land. We gaan cultuursensitief te werk en vinden het daarom belangrijk om samen te werken met professionals uit alle hoeken van de samenleving. Heb jij inzicht in je vakgebied en een warm hart voor de unieke doelgroepen waar wij mee in contact komen? Dan horen we graag van je.

ContactBekijk onze vacatures

Zorg

FairCare detacheert personeel in onder andere psychiatrische instellingen, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en jeugdhulpverlening. Omdat je in deze takken van de zorg veel samenwerkt met kwetsbare groepen is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en snel je weg kunt vinden binnen een nieuwe en veranderlijke organisatie.

Ons proces van werken

Onderwijs

FairCare richt zich op educatie en zorg voor kinderen, tieners en jongeren. Onder de doelgroep vallen kinderen met leer- of gedragsproblemen, zintuiglijke- of verstandelijke handicaps. FairCare is actief in het regulier en het speciaal onderwijs. Voor onze opdrachtgevers is flexibiliteit en professionalisme belangrijk. Wij werken graag samen met professionals die affiniteit hebben met de belevingswereld van kinderen.

Ons proces van werken

Kinderopvang

FairCare werkt samen met kinderdagverblijven door heel het land. Opdrachtgevers vertrouwen erop dat wij professionals introduceren die de juiste kennis en kunde hebben om deze gevoelige doelgroep van de juiste zorg en aandacht te voorzien. Daarom zoeken wij altijd naar gedreven medewerkers die het verschil willen maken op een kinderdagverblijf.

Onze vacatures

Open sollicitatie

 

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur ons dan je CV, diploma’s, een motivatiebrief en eventueel een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Stuur dit alles naar sollicitatie@fair-care.nl

Proces van werken

Vacatures